BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

My Fans

These are what I want!

  • 1) Attending VUW Graduation Ceremony - Dec 2012
  • 2) Work harder during my final year at IPSAH
  • 3) Gain higher salary
  • 4) Buy a big house for my family
  • 5) Bring my family to Mecca for HAJI
  • 6) Getting married
  • 7) Get involved in farming
  • 8) Wanna have a tiger as a pet
  • 9) Owner of a well-known restaurant ''BuBu In De HouSE''

Wednesday, June 24, 2009

ApE yg aKU Buat Cuti ARi tu Ek???

(Pantai Kemasek yg tercinta)








Hahahahaha....

da lama x buka blog...

maklum lah, rumah aku tersangat maju....

sampai internet pun x de....

hehehe, sebenarnya ble je kalu aku nak beli broadband...

tapi bila pikir balik...

kalau time pokai, camne nak bayar bil???

guna je wireless kat maktab ni...

biarlah lembap, asalkan functioning....

korang nak tau ape aku buat cuti ni?

the first task, jadi baby sitter....

entah la, makin lama, makin bertambah plak sibling aku...

yg original empat je...

kalu plus dengan yg fake punye, jadi 9...

ni la dia bayi yg bernama abdul hadi...

banyak songeh betul...

--- songeh = masalah -----

kalu dengar suara org kuat sikit terus nangis..

tapi time amik gambar ok je...

siap posing lagi....



(Nasib baik mak dia x saman aku curi2 amik gamba anak dia)

Ni sorang lagi...Namanya Umairah...



anak kepada jururawat...

yg ni lagi lah, marah sikit, terus menanagis...

x payah guna suara...

aku renung je, terus dah nak menangis...

hahahaha....

selain dari jadi babysitter...

petang2, aku pegi amik angin kat pantai la...

tengoklah gambar Pantai Kemasek yg cantik dan aman ni...

kalau nak datang rumah, mai la...

hahahaha...



Ha, kalau nak tau...

ni lah tempat aku mencari ketenangan...

kalau aku ade masalah, aku panjat bukit batu ni...

kalau rajin, bawak makanan n air sekali...

uk makan2 sorang2...

hilang segala masalah...



ni plak namanya Pantai Kuala Kemasek...

kebanyakan orang luar suka datang makan2 kat sini..

mcm2 ade, yg paling best bg aku...

sotong and ikan celup tepung...

kalau petang, ade orang menunggang kuda kat pantai ni...

hehehe, aku x pernah cuba lagi...

takut siut, x pasal2 kuda tu tendang aku...

berat sangat!!!



Ha, cantik x view ni???

ni la suasana senja di Pantai Kuala Kemasek...

tengok lah, sape yg amik gamba ni....

Last but not least,

gambar tuan empunya blog ni la...

posing jangan x posing...



Kalau nak datang kat rumah ku....

jangan segan2 nak bg tau...



Sekian.....

4 response (s):

adawiah.zaini said...

pantai tu bley mandi ke? apsl xde org pun?

QisTina said...

ya ampun cantik bangat beach tue.
nape tada org mandi-manda kat situ.
kalo tina kat situ mesti jakun nak mandi.

[z@ck] said...

aku pernah lalu kt situ!!
hehehe

mamma mia! said...

aku mati2 igt mak ko bersalin baby lagi. hehe.. comel gile budak kecik yang first tuh.. waaa lawa nye kemasek.. bawk la aku jenjalan sekali bubu.. hehe best2

utk org frust cintun cm aku sgt sesuai tmpt ni