BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

My Fans

These are what I want!

  • 1) Attending VUW Graduation Ceremony - Dec 2012
  • 2) Work harder during my final year at IPSAH
  • 3) Gain higher salary
  • 4) Buy a big house for my family
  • 5) Bring my family to Mecca for HAJI
  • 6) Getting married
  • 7) Get involved in farming
  • 8) Wanna have a tiger as a pet
  • 9) Owner of a well-known restaurant ''BuBu In De HouSE''

Saturday, September 13, 2008

''AgaiN aNd AgaiN..............''





Adoi...mcm mane ni....

final exam dah nak dekat giler ni....

tapi kelas asyik x de lecturer jek....

masuk kelas mcm duk dalam bilik jek...

kalu mcm ni baik aku duk dalam bilik....

tension betul la....

x tau nak buat ape....

nak baca buku rase mcm x sesuai plak condition....

so, mcm bese main game ler keje aku....

masuk la lecturer oi....

aku nak belajar and buat revision ni....

baru aku lega skit...

skunk ni mcm nak blur nak exam....

aku rase bkn aku sorg je rase mcm ni...

sume org hadapi masa yang sama...

da la lecturer dari NZ nak datang....

lagi la serabut kepala aku ni....

kalu datang nak lawat saje x pe ah...

ni nak check file plak...

mase sem 2 ari tu x nak mai....

nyampah tul aku....

ikut sedap ati dia jek....

nak datang ke x nak datang....

bdak NZ 3C da bosan ah...

ble aDA ORG maklum pasal kedatang lecturer NZ...

sume jawab mcm ni....

''Datangla kalu nak datang pun''

''kite org x kisah and x heran pun''

bunyi mcm kecewa kan....

tapi mintak2 la kali ni dia datang gak....

baru lega hati....

bimbang jugak hati ni....

ble dengar desas-desus yg mengatakan...

x sume yg dapat pegi NZ....

yg excellant jek....

tapi aku harap sume dapat pegi....

kalu x....

letih je la kite org belajar selama ni....

isk.....isk....isk......

Ni la wajah2 NZ 3C yg mengharapkan mimpi menjadi realiti....

(dapat further studies dekat Victoria University Of Wellington)




(P/S: Caution!!!! jage2 tau...dia org ni nampak je peramah, tapi kalu korang

ade salah cakap, even skit je....terus kena melaser tau!!!!!)





(Yang ni plak nampak je cam happy...tapi letih jugak kan nak posing...

ni la susah kalu berlagak jadi artis...lebih2 lagi si khai ni....

ble patah pinggang dia tau!!!!!)





(Yang ni plak memang roomate sejati ah....kalu ada Zack, Mesti ada Wan....

Ala, senag je perumpamaan dia...kalu ada huruf 'W',mesti ade huruf 'z'...

cuma masalah dia huruf 'X' and 'Y' jadi jarak pemisah....

sape la ni.....kacau daun tul lah!!!!)





(Next....yang ni plak, tunjuk lambang peace konon....

padahal, kalu tension abis huru-hara satu kelas....

bangga gak dapat bergambar dgn pelajar yang dapat....

Anugerah Vokal Melampaui Batas...hehehehe...jgn marah Naufal!!!)





(Ish...si Shiro ni...Ops!!! Syeera...orang duk sibuk buat discussion

kat belakang...pasal assignment video clip Social Studies..padahal buat ketupat..

faham2 je lah ek...smpat si syeera ni nak posing....ingat cakap KK...

Ape yang penting???? ''Kerjasama''...x cooperate langsung Syeera ni....)





(Kawan2...nampak x contrast antara riak muka 2 orang ni....

kalu korang perasan....Lyss hepi jek...si Soleh ni dull plak....

Ala, aku tau..dengki la tu Soleh..Mentang2 Lyss dapat posing gambar...

berwallpaperkan Soleh....muahahaha...just kidding!!!!)





(Ni la duta yang kami cari....tetibe dapat lamaran jadi duta KFC...

Anggun x???? Ntah berapa dapat gaji jadi promoter tuk....

Air Coca-Cola and Whiped Potatoes...

x pe...yang penting glamour....)




(Example of Counter Culture or in Malay called ''Mat Rempit'')

...Korang rase dia orang ni betul ke tidak????........

...Ntah2 ade wayar yang putus dalam kepala.....

...Ada ke pkai Topi keledar dalam KFC....

tau la nak rempit....tapi ble x sabar skit....hehehee...


(semua komen ni memang ade kaitan dgn yang hidup....

x de yang mati lagi...Insya-ALLAH umur korang panjang....

sekian dari sya, Muhammad Farid Bin Aziz...

melaporkan dari NZ 3C....jgn biarkan tidur anda....

diselubungi misteri...eh...rancangan seram plak...muahahahahaha!!!!)

3 response (s):

DicKiE aDaMs said...

salam.. thnks melawat blog aku ea? aku nmpak pic zack td.. kwn ke? neway slmat berpose..

[z@ck] said...

dickie..
ktorg mmg kwn..
hekhek..
clasmate skali..
sll kna buli ngn ak...
hahaha

to farid : ak rs yg X 2 ang kot..
ang la jarak pemisah ktorg...
huhuu..

adaliciOus said...

amboi farid sedap2 jiwa je ek kutuk.
isKk3..nasib baik bln posa.
kalau x.....kuang3