BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

My Fans

These are what I want!

  • 1) Attending VUW Graduation Ceremony - Dec 2012
  • 2) Work harder during my final year at IPSAH
  • 3) Gain higher salary
  • 4) Buy a big house for my family
  • 5) Bring my family to Mecca for HAJI
  • 6) Getting married
  • 7) Get involved in farming
  • 8) Wanna have a tiger as a pet
  • 9) Owner of a well-known restaurant ''BuBu In De HouSE''

Wednesday, September 10, 2008

''sElamat Hari LaHIr BuAT bob, Khai n JoEl''




First sekali, aku rase sangat hepi semalam....

bestnya makan kfc ramai-ramai.....

yang paling syok, ade orang dengki aku dapat 3 ketul ayam....

siapa la orang tu ek......kalu tau, buat x tau sudah....

tapi ade ke patut bg ayam kecik kat aku....

tgk BADAN ah beb!!!!! kalu setakat bg ayam yg kecik...

cukup ah nak jadi pencuci mulut jek.....x gitu bob?????

''sElamat Hari LaHIr BuAT bob, Khai n JoEl''.......

kesian kt korang x de kek...ni ha kek kekal abadi...

x lekang dek panas, x lapuk dek hujan....hehehehe....






tHAnks to joel and anne....sanggup dia org ulang alik amik kita orang....

kalu x, nampak gayanya naik public bas la...hehehehehe..(save budget)

wawan and bob plak naik moto sendiri....

mase aku tgh tnggu dgn Naufal, bob datang....

ingatkan nak amik aku....tp kalu amik pun....

nanti jadi overload.....(aku sedar siapa diriku yg sebenar)

n then, tnggu pnyelah lama dgn syeera.....

Joel datang sebagai penyelamat.....

aku ingat mule2 joel x pandai bawak kereta.....

sangkaan ku meleset....joel bawak laju mcm nak racing plak....

tapi dia kata, besenya kereta tu ble pegi dgn laju lagi....

disebabkan aku yg berat, kereta jadi lembab...

aduh, terkena tamparan yang hebat.....

nasib baik kereta tu bukan mcm lif dkat putrajaya....

kalu x mase aku naik....mseti kereta tu cakap mcm ni....

''kereta sudah melibihi muatan, seseorang sila keluar.....''

overall, aku enjoy betul kat party tu....terima kasih kpd penaja.....

cz bukan senang kelas NZ 3C nak menunjukkan semangat perpaduan yg kental lg jitu....

ni Gara2 Pak Ngah Production la ni......

selepas je sambut merdeka, terus NZ 3C bersatu....

P/S: SeBENarnya X DE kaitAN pON.....

BG aku, aku bersyukur dapat jadi pelajar NZ 3C....

maklum la...glamour katakan.....

kite orang la pelajar paling top dekat IPSAH....

paling nakal pun kita orang gak....

YA ALLAH, Engkau kekalkanlah persahabatan kami,

berikanlah keberkatan dalam hidup kami.....

berikanlah kejayaan yang cemerlang kepada kami....

Hopefully, aku nak sume budak NZ 3C DAPAT FLY ke NEW ZEALAND...

aku sayang bangat pada korang sume, aku x nak kita berpisah....

- Bismillah hi twawakkal tu alaALLAH - Amin........................


PREPARED BY: BUBU (NZ 3C)

4 response (s):

[z@ck] said...

akhirnya..berkurun lama blog ang br nk post blog..
hai..
neway..insya-allah..suma dpt g NZ

QisTina said...

hooray!!
at last dpt gak bace Bubu's newest entry ,
heheh..
hopefully more entries will come from BuBu..

adaliciOus said...

amiiinnnn~ :)

Cx Bob said...

mane adiah aku?..
waahahhaa