BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

My Fans

These are what I want!

  • 1) Attending VUW Graduation Ceremony - Dec 2012
  • 2) Work harder during my final year at IPSAH
  • 3) Gain higher salary
  • 4) Buy a big house for my family
  • 5) Bring my family to Mecca for HAJI
  • 6) Getting married
  • 7) Get involved in farming
  • 8) Wanna have a tiger as a pet
  • 9) Owner of a well-known restaurant ''BuBu In De HouSE''

Tuesday, April 28, 2009

Ingat KAMI x berBAkat ke...See The LEG lah!!!



P/S: Dah lama sebenarnya kami tunggu offer nak buat filem, tapi x de sape yg pedulikan hasrat murni kami...so, terpaksa lah kami mengambil inisiatif sendiri dengan bernaung di bawah Bonda Enterprise Sdn. Bhd....ni pun x tau lah, bila nak ditayangkan kat pawagam...macam mana nak tayang, filem belum siap bikin lagi nih...macam mane nak siap, kalu masing2 duk bertengkar nak amik watak utama, kalau semua nak jadi pelakon utama, sape nak jadi pelakon sampingan??? So, kepada sesiapa yang berminat amat dialu-alukan untuk memenuhi kekosongan ini....

-----------Ni bukan ''High School Musical'' TAPI ''Islamic School Musical''----------


Pengarah & Pelakon,

(Farid @ Bubu)

4 response (s):

mamma mia! said...

aku nk jd watak makcik garang tukang sapu kt high skul korang. haha

adalicious said...

hahaha..siot gile akma.
manja uuuu gmba bubu ngn wan

Att said...

btul ke nk blakon filem?

[z@ck] said...

kema, ang ganti watak Miss Darbus..hahaha