BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

My Fans

These are what I want!

  • 1) Attending VUW Graduation Ceremony - Dec 2012
  • 2) Work harder during my final year at IPSAH
  • 3) Gain higher salary
  • 4) Buy a big house for my family
  • 5) Bring my family to Mecca for HAJI
  • 6) Getting married
  • 7) Get involved in farming
  • 8) Wanna have a tiger as a pet
  • 9) Owner of a well-known restaurant ''BuBu In De HouSE''

Thursday, April 23, 2009

.........X SEINDAH BIASA.............



erm, korang sume mesti tertanya2 kan....

napa la aku pilih tajuk post aku, ''X SEINDAH BIASA''

sebenarnya, post ni x de kaitan dengan lagu siti...

post ni aku tujukan pada romaate ku yg bergelar ''AZAD HAMDI''...

skunk ni dia asyik pening2 kepala, ntah la....

nak kata demam, bukan...tapi dia dh x ceria seperti dulu...

kalu dia ceria, pasti ade je gossip2 yg baru dan hangat...



aku harap dia sembuh cepat cz exam makin dekat dah ni.....

Amin2x....Ya Rabbal Alamin.....




P/S: Sape2 yg tau cam ne nak hilangkan sakit kepala, bg tau aku....

6 response (s):

adalicious said...

semoga Yang Berhormat cepat sembuh.amiiiin..~

mamma mia! said...

x cek dkter ke?

*f@ryh@* said...

emm..farid,ckp kat die jgn mkn panadol lagi..minum air 100 plus.bagus utk skit kepala.bagi imbang aliran badan.

mR SyamEL said...

mengandung ke???

[z@ck] said...

la..ye ke..
cuba g hospital check..

FaRiD_Aziz89 said...

ntah la....

dia ada pegi klinik ari tu...

tapi mcm x guna jek...

cz dia bagi ubat je...

x de plak nak bg tau sakit pe...

exam dah makin dekat nih....